Piesă esențială pentru orice economie, fie ea prosperă sau în declin, producătorul este cel care, prin munca și energia lui, oferă și altora locuri de muncă și susține statul prin taxele și impozitezele pe care le plătește.
Pe lângă dinamism și eficiență economică, o altă caracteristică a producătorului este inițiativa. Ea este cea care pune lucrurile în mișcare în orice economie și îi ajută pe producători să dezvolte o afacere, să o mențină și, indiferent de greutăți, să meargă mai departe, adaptându-se continuu la evoluțiile pieței și la cerințele clienților. Pe de altă parte, clienții, consumatorii sunt în situația de a-și însuși lecția timpurilor actuale, în care a devenit esențial modul în care te autogospodărești și în care reușești să îți eficientizezi resursele diminuate dramatic.
Principiul Do-It-Yourself devine cea mai potrivită abordare, cu atât mai mult cu cât PRODUCĂTORII care MERG MAI DEPARTE îți arată cum să o faci ca la carte!

Vă prezentăm în ediția de sâmbătă, 20 aprilie a.c., a emisiunii PRODUCĂTORII MERG MAI DEPARTE, de la ora 12:00, la Nașul TV, cu reluare marți, de la ora 13:00, povestea de succes a companiei KÖBER, primul mare producător român cu capital integral privat din domeniul lacurilor, vopselelor și al rășinilor sintetice, care de peste douăzeci de ani domină acest segment al pieței de construcții din România. Emisiunea vă prezintă și o serie de aplicații practice ale câtorva dintre produsele KÖBER, fiind convinși că doar funcționarea perfectă a tandemului producător-meseriaș poate menține cu adevărat o afacere în topul pieței de construcții. Să trăiți verde!

Cu un istoric de 20 de ani pe piața românească, firma KÖBER este, după 1989, primul mare producător cu capital integral privat din domeniul produselor peliculogene (chituri, grunduri, vopsele, emailuri, lacuri, diluanți) și al rășinilor sintetice, cu cea mai dinamică dezvoltare în segmentul produselor decorative, pe care deține o cotă de piață importantă.

Firma Köber produce după propriile rețete de fabricație produsele oferite pieței, exportă în Europa și Asia, și realizează anual o cifră de afaceri de mai multe zeci de milioane de euro. Principalele domenii de activitate care fac obiectul produselor obținute și comercializate de această firmă s-au dezvoltat în jurul mărcii KÖBER. În acest sens, încă de la începutul activității, strategia societății a fost aceea de a promova pe piață produse de cea mai bună calitate, încorporând soluții inovatoare și complete. Dispunând de un departament de cercetare propriu și prin colaborarea cu organisme specializate, de prestigiu din țară și de peste hotare, produsele Köber au fost testate și au obținut certificări ale Sistemului de Management al Calității și al Managementului de Mediu și agremente tehnice care să ateste calitățile produselor oferite pieței.
Pentru asigurarea obținerii de produse competitive, firma KÖBER a dezvoltat un parteneriat de durată cu furnizori externi, având ca atu principal performanța, a asigurat un nivel ridicat de instruire personalului angajat și, nu în ultimul rând, a urmărit alegerea acelor canale de distribuție care să mențină prestigiul mărcii și să ofere consumatorului final mai mult decât un produs – o imagine a calității.

Datorită volumului mare de vânzări și relațiilor create cu furnizorii și intermediarii, KÖBER oferă utilizatorului final prețuri competitive, pe care poate să le mențină fără să afecteze calitatea produselor și serviciilor oferite. Toate acestea au făcut ca marca KÖBER să devină o carte de vizită pentru produsele și serviciile oferite pieței românești și externe din profilul său de activitate.
PRODUCĂTORII MERG MAI DEPARTE consideră exemplul KÖBER absolut remarcabil în condițiile în care piața românească se află în dificultate majoră și vine deopotrivă în sprijinul producătorului și al consumatorului final cu principiile de bună practică absolut obligatorii, care garantează că acesta din urmă beneficiază de toate avantajele produselor: ce alegi, cum folosești, cum întreții, cum îți gospodărești banii din ce în ce mai puțini, rezolvându-ți în mod eficient problemele casei.
“PRODUCĂTORII MERG MAI DEPARTE” este un produs media adaptat perioadei de criză pe care o traversează economia românească, o fabrică de conținut pentru piața media, tv și on-line pe care o aprovizionăm, din punct de vedere cantitativ, cu informații clare, eficiente și utile ce pot fi difuzate pe orice suport video digital: tv screen, tv, tv live, tabletă, laptop, smartphone, canale media video. Din punct de vedere calitativ, venim în sprijinul producătorilor și al antreprenorilor care doresc să își ducă mesajul direct spre segmentele de piață cărora li se adresează, dar și al consumatorului final pe care îl învățăm cum să folosească produsele de care are nevoie, prin aplicații, demonstrații și puterea exemplului, pe rețeta Do-It-Yourself. La Nașul TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00 și în reluare marțea, de la ora 13:00, PRODUCĂTORII MERG MAI DEPARTE!

koeber-puterea-exemplului-la-producatorii-merg-mai-departe

„Suntem un model de reușită în societatea românească, deoarece ne caracterizează:
• creativitatea la toate nivelurile, în tot ceea ce întreprindem;
• toleranța față de greșelile care pleacă din intenții bune;
• onestitatea atât față de noi înșine, cât și față de clienții și partenerii noștri;
• determinarea în atingerea obiectivelor propuse;
• disciplina și o conduită profesională ireproșabilă. Aflați mai multe urmărind emisiunea și filmul de prezentare marca PRODUCĂTORII MERG MAI DEPARTE!”