ÎNCEPUTURI

Startul a fost la începutul unei perioade de mare avânt în domeniul audio-vizualului, la mijlocul anilor ’90. A fost mult de învățat, însă a fost perioada ideală de formare a adevăraților profesionisti. Atunci ne-am format propriul stil și ne-am diferențiat de concurență prin crearea unui material video la un standard ridicat la fiecare emisiune.

Crearea unei case de producție video independente a reprezentat o mare provocare în acel context, dar împlinirea acestui scop a meritat deplin toate eforturile și orele suplimentare acumulate pe parcursul anilor. Am parcurs o cale lungă și plină de realizări, de la vechile camere Sony BETA ce cântăreau 20 de kilograme până la ultra performantele camere Sony 4k pe care le folosim acum.

Putem să ne lăudam că am fost chiar printre inovatorii pieței de emisiuni pentru consumatori, fiind printre primii care au creat o emisiune dedicata testării și ofertei de sfaturi practice pentru publicul automobilist din România.

De atunci am adunat o echipă coeziva, formată din profesionisti excelenți în domeniul lor, care pot face față oricărori provocări. Mai mult de atât, odată cu creșterea în amploare a noilor canale media (mai ales în domeniul on-line) am căutat sa ne extindem mereu aria de acoperire a serviciilor noastre, cooptând persoane tinere, pasionate de noile tehnologii, care să poată oferi clientilor nostri un plus de valoare pentru proiectele lor digitale acum și în viitor.

Scopul nostru, atunci și acum, a fost unul simplu: de a captura momentul important și de a-l transmite mai departe pentru succesul proiectului tău. De la mesaje simple, de zi cu zi, la mesaje complexe și importante, clientii nostri au obținut ce si-au dorit: și-au promovat realizările, obiectivele, produsele și ideile la nivel național și astfel afacerile lor au crescut exponențial.